Author Topic: Issue with Altria patch update  (Read 983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WonderLand

  • Friends with Sierra
  • **
  • Posts: 142
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #15 on: March 06, 2019, 08:00:06 am »
So saw ppls complaining in Illisia map not loading, but its not only that map- like no map works from auch, viron, armonia etc.
Cant get past the barracks screen.

BlackRockShooter

  • Bristia Liberation Army member
  • ****
  • Posts: 477
  • BRS ブラック★ロックシューター Burakku Rokku Shūtā
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #16 on: March 06, 2019, 08:08:50 am »
So saw ppls complaining in Illisia map not loading, but its not only that map- like no map works from auch, viron, armonia etc.
Cant get past the barracks screen.

And we're stuck at version 29.58.64

★BRS ブラック★ロックシューター (Burakku Rokku Shūtā) ★Family ★ Level★ ★76+3★ ★Anime ★ Manga ★ Music ★ Gaming ★ Vocaloid★

★BRS Project Mugen★

firebush

  • Friends with Sierra
  • **
  • Posts: 147
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #17 on: March 06, 2019, 08:14:36 am »
Yep. Same here. v29.58.64.  Game appeared to update this morning - all the Patch notes are posted up through 29.99.94, as well as the Sierra quest stuff.  [START] gets me to Barracks but can't get to Town ...
Mark
Skug family,
Blue Collar Faction

Castia

  • Earned Hamaan's favor
  • ***
  • Posts: 180
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #18 on: March 06, 2019, 08:16:31 am »
whoops. I already guessed that something wasnt right when the patching was through in 10 seconds. And yep, I'm bound at Illisia, game closed after a few moments. I'd have celebrated if an update went through without issues for once, but I guess that has to wait.  ;)
Fix your stuff please, t3fun!

fatmouth4

  • Arrived in Startonia
  • *
  • Posts: 8
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #19 on: March 06, 2019, 08:25:22 am »
I cannot get into the game.  I tried to go to my past location just outside Ustiur farm and the loading screen from the barracks never transitioned to Ustiur.  I rebooted the computer and tried again.  Still no luck.  I tried on another device.  Still no luck.  Other faction member families have tried, and they cannot get in, either.  Some of those families have active diaries that give them one new premium item daily, but if you skip a day, you cannot ever claim that day's diary award.  What happens when one cannot claim the award for the day when it is not the players' fault?  Will those families be denied because of a GE glitch that is keeping players from entering the game from the barracks today?

Hydromedusa

  • Acquainted with Sir Lyndon
  • *
  • Posts: 47
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #20 on: March 06, 2019, 09:27:33 am »
Someone created a topic in general but I guess the powers-that-be didn't like that and deleted it. A statement from T3 on the failed patch would be nice. Or maybe they want us to sit and stew for a while before they back everything out, put us back where we were and say "sorry, we tried...maybe next time."

pleiade7

  • Arrived in Startonia
  • *
  • Posts: 7
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #21 on: March 06, 2019, 09:38:22 am »
They gave us the update we wanted. At no point did they promise it would work  :P
    ;D ;D ;D :o ??? ;D :D ;)

Castia

  • Earned Hamaan's favor
  • ***
  • Posts: 180
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #22 on: March 06, 2019, 09:49:33 am »
To be honest: if you guys (aka T3fun staff) are able to merge topics here on the forum - as it just happened! - you also ought to be able to tell your players (CUSTOMERS!!! not a few of us are PAYING for extra stuff here!) whats going on!
Heck, can it be so difficult to tell us what went wrong? Werent you people testing for 2+ weeks to ensure that just this whats happening atm does NOT happen? Currently, quite a few, if not all, players cannot enter the game because of a messed up patch you guys tried to implement! So at least have the balls to explain whats going on and give us at least an impression of how long this will going to take until you are able to fix it!

templekeeper

  • Arrived in Startonia
  • *
  • Posts: 9
  • Meh...
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #23 on: March 06, 2019, 10:18:07 am »
I'm being prompted with "the server is closed" when I try to enter the game at my saved location; my version is 29.98.97 and won't allow me to update further. How can I redo the patch update?

Ewelli

  • Administrator
  • Earned Hamaan's favor
  • *****
  • Posts: 156
  • Pink Frosting
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #24 on: March 06, 2019, 10:21:33 am »
We have just been able to get in touch with IMC dev team and they are now trying to apply a new patch to fix the issue. We're very sorry for the inconvenience.

Making my way downtown

Casher

  • Arrived in Startonia
  • *
  • Posts: 13
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #25 on: March 06, 2019, 10:56:26 am »
Patched only went to version 29.98.97

Ewelli

  • Administrator
  • Earned Hamaan's favor
  • *****
  • Posts: 156
  • Pink Frosting
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #26 on: March 06, 2019, 11:01:27 am »
That is just text error. It will eventually be addressed but not a priority right now.

Making my way downtown

nicot

  • Friends with Sierra
  • **
  • Posts: 132
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #27 on: March 06, 2019, 11:23:45 am »
Thanks for the reply ewelli... when the server be ok, should be noticed on forum or the t3fun main page as announcement news?

Ewelli

  • Administrator
  • Earned Hamaan's favor
  • *****
  • Posts: 156
  • Pink Frosting
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #28 on: March 06, 2019, 11:25:10 am »
Server should be up now. Please try to repatch your clients and log in again. If there are any other issues you see, you can report back here or you can also file a ticket.

Making my way downtown

Dr.Bananas

  • Arrived in Startonia
  • *
  • Posts: 21
Re: Issue with Altria patch update
« Reply #29 on: March 06, 2019, 12:38:32 pm »
So is the trade lock just gone now? I thought it was just gonna be reset but there's no way to reenter a new one.